Food Detective Ruokayliherkkyystesti

99,95 

Luontaistuotekauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Siirry kauppaan »

Tuotetunnus: 5060093930344 Osasto:

Kuvaus

Food Detective on helppo ja nopea ruokayliherkkyystesti kotikäyttöön. Sormenpäästä otettavan verinäytteen avulla testaat 59 ruoka-ainetta vain 40 minuutissa. Food Detective ruokayliherkkyystesti Food Detective on ruokayliherkkyystesti, jonka voit tehdä tehdä mukavasti kotona tai ravitsemusasiantuntijan vastaanotolla. Food Detective testaa reaktiosi 59 tavalliseen ruoka-aineeseen vain 40 minuutissa. Jos reagoit joillekin ruoka-aineille, sinulla on mahdollisuus parantaa elämänlaatuasi poistamalla ne ruokavaliostasi. Food Detective -tuotepaketti sisältää kaikki tarvikkeet testin tekemiiseen sekä kattavan tietopaketin avuksi ruokavalion suunnitteluun. Ainoa apuväline, jonka tarvitset on sekunttikello. Food Detective testaa verinäytteestä luotettavasti ruoka-ainekohtaisia IgG vasta-aineita, kun testi tehdään täsmälleen ohjeiden mukaisesti. Vertailutietojen perusteella Food Detective -testin tulokset eivät eroa merkittävästi vastaavista laboratoriomenetelmin saaduista tuloksista. Food Detective testaa seuraavat ruoka-aineet Vilja: kaura, vehnä, riisi, maissi, ruis, durumvehnä, gluteeni. Pavut ja pähkinät: manteli, parapähkinä, cashewpähkinä, saksanpähkinä, maapähkinä, soijapapu, kaakaopapu, palkokasvit (herneet, linssit ja pavut). Liha: kana, lammas, nauta, sika, valkoinen kala (kolja, turska, punakampela), makean veden kala (lohi, taimen), tonnikala, äyriäiset (katkarapu, rapu, hummeri, simpukka). Vihannekset: kaali, porkkana, purjo, peruna, selleri, kurkku, paprika (punainen, vihreä ja keltainen), tomaatti, valkosipuli, parsakaali. Marjat: greippi, meloni (cantaloupe, vesimeloni), omena, mustaherukka, appelsiini, sitruuna, oliivi, mansikka. Muut: lehmänmaito, kananmuna, inkivääri, sienet, hiiva, tee. Mitä on ruokayliherkkyys? On tiedetty jo pitkään, että tietyt ruoka-aineet vaikuttavat niille yliherkkien henkilöiden fyysiseen terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin. Tämä on yhä selvempää nykyisin, koska kulutamme paljon erilaisia valmisruokia. Ruokayliherkkyydellä tarkoitetaan viivästynyttä yliherkkyysreaktiota, joka johtuu kehon immuunipuolustusjärjestelmän reagoinnista tiettyihin ruoka-aineisiin. Ruoka-ainekohtaisten vasta-aineiden (joita kehon immuunijärjestelmä tuottaa) ja yliherkkyysoireiden yhteys on todettu mm. Atkinson ryhmän uusissa tutkimuksissa. Ruokayliherkkyys aiheuttaa monenlaisia epämiellyttäviä oireita ja kroonisia häiriöitä. Toisin kuin ruoka-aineallergia, ruokayliherkkyys ei kuitenkaan yleensä ole hengenvaarallinen. Oireet tulevat yleensä esiin jonkin ajan kuluttua kyseisen ruoka-aineen nauttimisesta, joten haitallisten ruoka-aineiden tunnistaminen voi olla vaikeaa. Oireet saattavat alkaa vasta kolmekin päivää haitallisen ruoka-aineen nauttimisen jälkeen ja ne voivat kestää viikkoja. Esimerkiksi maito tai leipä saattavat aiheuttaa nivelkipuja vasta kolmen päivän kuluttua. Ruoka-aineiden aiheuttamista yliherkkyysreaktioista kärsivä henkilö jääkin usein hoitamatta tai saa oireisiinsa tarpeetonta lääkitystä. Ruokayliherkkyyden oireet? Ruokayliherkkyys voi aiheuttaa monenlaisia oireita, joista tavallisimpia ovat nenän tukkoisuus, sivuontelon tulehdus, astma, oksentelu, vatsan turpoaminen, kouristukset, ilmavaivat, nesteen kerääntyminen, pahoinvointi, ummetus, ripuli, painonhallintaongelmat, koliikki, migreeni, päänsärky, kuulo-ongelmat, keskittymisvaikeudet, mielialan ja käytöksen muutokset, masennus, levottomuus, väsymys ja yliaktiivisuus, nivelkivut, niveltulehdus, lihassärky, voimattomuuden tunne. Food Detective -testin tekeminen Katso ohjeet testin tekemiseen Food-Detective.fi -sivuilta Miten hyödynnät testituloksia? Food Detective -testin tulosten avulla voit muuttaa ruokailutottumuksiasi. Jos testissä esiintyy positiivisia reaktioita, se tarkoittaa, että elimistösi reagoi tiettyyn ruoka-aineeseen tuottamalla ruoka-ainekohtaisia vasta-aineita. Testitulokset voivat osoittaa lieviä, keskivaikeita tai vaikeita reaktioita. Suosittelemme karsimaan ruokavaliosta vähintään kolmeksi kuukaudeksi kaikki ruoka-aineet, joihin elimistösi reagoi vaikeasti. Niitä ruoka-aineita, joihin elimistösi reagoi keskivaikeasti tai lievästi suosittelemme välttämään tai vähentämään. Jos reagoit useille ruoka-aineille tai vaikeasti korvattavissa oleville ruoka-aineille suosittelemme turvautumaan asiantuntijan apuun ruokavalion suunnittelussa. Valmistaja Food Detectiven on kehittänyt ja tuottanut Cambridge Nutritional Science Ltd, Eden Research Park, Henry Crabb Road, Littleport, Cambridgeshire CB 1S, UK. Suomessa Food Detectiveä edustaa Labema Oy, joka on tunnettu diagnostiikkatuotteiden maahantuoja ja jällenmyyjä. Voit tutustua yritykseen Labeman kotisivuilla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Food Detective Ruokayliherkkyystesti”