Kuvaus
Maailman todennäköisesti vanhin tiedetty makeutusaine on valmistettu tuoreesta arenga-sokeripalmujen nektarista. Se on aromikas, karamellimainen, ravinteikas ja minimaalisesti käsitelty. Palmusokerilla on matala glykeeminen indeksi (GI 30-35). Tämä palmusokeri on tuotettu Indonesiassa, Masarang-järjestön ylläpitämässä sokerintuotantolaitoksessa. Tuotannossa ei ole käytetty kemiallisia aineita ja sille on myönnetty luomusertifikaatti. YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO) on nimennyt palmusokerin maailman ekologisesti kestävimmäksi makeutusaineeksi! Käyttö Sopii käytettäväksi tavallisen sokerin tapaan kaikenlaiseen makeuttamiseen. Korvaa valkoinen sokeri osittain tai kokonaan leivonnaisissa, marinadeissa, aasialaisissa ruuissa, juomissa jne.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.