Kuvaus
Jauhoseos, josta valmistat uunipellillisen maukasta pizzaa. Lisää vain vesi ja öljy ja pohja on valmis! Gluteeniton. Valmistus Esilämmitä uuni 225 asteeseen (kiertoilmauuni 190 astetta). Kaada pussin sisältö kulhoon. Lisää 2,5 dl haaleaa vettä ja 2 rkl öljyä (esimerkiksi oliiviöljyä). Sekoita taikina ruokalusikalla ja vaivaa se lopuksi käsin. Vaihtoehtoisesti voit työstää taikinan alusta lähtien käsin tai koneella. Sirottele taikinan päälle peruna- tai maissijauhoja ja kauli se uunipellille (n. 30×35 cm) tai kahteen pizzavuokaan (halkaisija 28 cm). Voit myös tehdä minipizzoja: ota kerrallaan runsas 1 rkl taikinaa ja muotoile jauhotetuin (esim. maissijauho) käsin palloiksi. Aseta pallot uunipellille ja painele litteiksi. Levitä tomaattipyreetä tasaisesti pizzataikinan päälle. Päällystä oman maun mukaan ja ripottele pinnalle yrttejä. Viimeistele tilkalla oliiviöljyä. Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.