Kuvaus
CocoVi Luomu Carob-jauhe sopii erinomaisesti makeutukseen ja leivontaan. Carob-jauheessa on kaakaon maku mutta pienempi hiilihydraattipitoisuus. Johanneksenleipäpuuna tunnettu carob on makea kasvi Välimeren alueelta. Siitä saatavasta jauheesta valmistetut kaakao ja suklaa sisältävät huomattavasti pienemmän rasva- ja energiapitoisuuden, kuin kaakaopavusta valmistetut. Kaakaota muistuttava carob ei kuitenkaan sisällä kaakaon stimuloivaa ainetta teobromiinia. Sisältää paljon kalsiumia, B-ryhmän vitamiineja, mangaania, rautaa ja kuparia. Käyttö Voidaan käyttää kaikkeen ruoanlaittoon, toimii hyvin myös makeutukseen. Säilytys huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.