Kuvaus
CocoVi Luomu Kvinoa on luontaisesti gluteeniton vaihtoehto hiilihydraatin lähteeksi. Pienet kvinoan siemenet toimivat energianlähteen lisäksi myös proteiinin sekä kuidun lähteenä. Kvinoa on täysin gluteeniton ja se sisältää kaikkia ihmisen tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja oikeassa suhteessa. Mystinen ruokakasvi Tämä Andien ylväiltä vuorilta lähtöisin oleva ruokakasvi oli osa Inkojen ruokavaliota jo monta tuhatta vuotta sitten. Maissin edellemarssin myötä se jäi Pohjois-Amerikassa hieman varjoon, mutta länsimaissa etenkin keliakiaa sairastavat ovat innostuneet tästä luontaisesti gluteenittomasta hiilihydraatin lähteestä uudestaan. Käyttö Kvinoan voi keittää ihan pelkässä vedessä tai maustetussa liemessä tuomaan lisää makua. Yksi annos kvinoaa on n. 1 dl ja jokaista annosta kohden käytetään 2 dl vettä. Huuhtele kvinoa ennen käyttöä kylmällä vedellä ja keitä n. 15 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla. Tarjoile osana salaattia tai lisukkeena muiden herkullisten ruokien kanssa. Kokeile myös herkullista Vihreää Avokado-kvinottoa!
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.