Kuvaus
Hypoallergeeninen riisijauho sopii lähes kaikille. Riisjauhoa voi käyttää vehnäjauhon korvikkeena leivonnassa ja ruoanlaitossa. Gluteeniton. Vaalea riisijauho on hyvä vaihtoehto gluteenittomaan leivontaan ja ruoan valmistukseen. Riisikuidut myös sulavat helposti, joten vatsa kiittää! Käyttö Leivonnassa riisijauho kannattaa sekoittaa tattari- tai mantelijauhoon parhaan tuloksen takaamiseksi. Vaaleaa riisijauhoa kannattaa kokeilla pikkuleivissä, puuroissa tai leivitykseen. Riisijauho käy myös kastikkeiden suurustamiseen. Foodin Foodin syntyi halusta parantaa omaa ja muiden elämänlaatua. Foodin-tuotteiden hyvän maun taustalla on ravinnerikas ja puhdas alkuperä, sekä henkilökohtainen suhde viljelijöihin. Foodin on vuosien ajan etsinyt ja löytänyt maailmalta viljelijöitä, jotka tekevät työtään vastuullisesti ja suurella sydämellä. Foodin tarjoaa heille mahdollisuuden tehdä työtään vastuullisin keinoin. Kaikki tuotteet ovat puhtaita ja laatu on huippuluokkaa. Foodin haluaa pitää huolta viljelijöistään ja sinusta.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.