Kuvaus
Täysin kotimainen nokkosrouhe nuorena kerätyistä nokkosista. Käytä ruoanlaitossa pinaatin tavoin tai hurauta smoothien joukkoon! Suomalainen nokkonen on ravinteikas kaikille tuttu rikkaruoho. Maultaan lempeä kotimainen nokkonen sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja ja lehtivihreää. Nokkosessa on esimerkiksi A-, K- ja C-vitamiinia, rautaa, kaliumia, mangaania ja kalsiumia. Kasvin pinaattimainen maku sopii hyvin keittoihin, kastikkeisiin, viherjauheisiin ja aamupalasmoothien joukkoon. Puhtaassa maaperässä kasvaneen Helsinki Wildfoodsin nokkosrouheen koko on 2-7 mm. Käyttö Nokkosrouhetta voi käyttää ruuanlaitossa mausteena tai raaka-aineena. Maustekäyttöön kuivattu nokkonen käy sellaisenaan, ruokaan kannattaa lisätä liotettua rouhetta. Nokkosrouheesta voi keittää teetä tai sitä voi lisätä vihersmoothien joukkoon. Nokkonen sopii vihannespaistoksiin, kastikkeisiin, muhennoksiin, keittoihin, piiraisiin, ohukaisiin ja leipiin. Nokkosesta saa myös maukasta nokkospestoa! Nokkospesto 0,5-1 dl liotettua nokkosrouuhetta (liota 2-4 rkl desiin vettä 30 min) 1 dl cashewpähkinöitä 1 dl oliiviöljyä 2 rkl ravintohiivahiutaleita valkosipulinkynsi 1-2 tl yrttisuolaa Sekoita ainekset tehosekoittimessa. Helsinki Wildfoods Tuotteet on pakattu Bio Bag -pusseihin, jotka tyhjinä sopivat biojätteeseen (ilman etikettejä) tai paperinkeräykseen. Helsinki Wildfoods haluaa edistää yhteyttä luontoon ja kotimaisten luonnonkasvien käyttöä arjessa. Kaikki Wildfoodsin yrtit ovat kotimaisia ja puhtaita.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.