Kuvaus
Helposti tuoretta ja mehevää luomuleipää! Lisää vain vesi, hiiva ja oliiviöljy ja taikina on valmis. Laktoositon ja gluteeniton. Tattari on raparperinsukuinen yrtti, jota käytetään paljon ruoanlaitossa ja leivonnassa erinomaisen makunsa takia. Tattari on myös luonnostaan gluteenitonta. Yhdestä pussista saat 3 kpl noin 150 gramman kokoista tattrileipää. Valmistusohje Levitä uunipellille leivinpaperi ja esilämmitä uuni 190 asteeseen. Sekoita 250 ml lämmintä vettä, 18 g tuorehiivaa (tai 6 g kuivahiivaa) ja 6 g ekstraneitsytoliiviöljyä vatkaimella. Lisää jauhoseos joukkoon ja vatkaa noin 5 minuuttia. Laita taikina hyvin voideltuun kulhoon, aseta lämpimään ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Voitele mielellään myös omat kätesi, kun käsittelet taikinaa. Ripottele kohonneen taikinan päälle riisijauhoja ja ota taikina kulhosta. Vaivaa taikina notkeaksi, jaa osiin ja muotoile leiviksi. Anna kohota leivinpaperin päällä kaksinkertaiseksi. Paista uunissa 25-30 minuuttia kunnes leivät saavat kauniin kullankeltaisen pinnan. Khoisan Tea Eteläafrikkalainen Khoisan Tea valmistaa korkealaatuista teetä ja leivontatuotteita. Valikoimassa on valmiitta leivontasekoituksia ja leivonnan perustuotteita. Khoisan Tean tuotteet ovat korkealaatuisia luomutuotteita, joiden mausta ei ole tingitty.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.