Kuvaus
Hernerouhe on monikäyttöinen, miedonmakuinen ja nopeasti turpoava kotimainen valkuaisrouhe esimerkiksi kasvispihveihin ja falafel-pyöryköihin. Herne rouhe sopii hyvin myös risottoihin, lasagneen tai perinteisen jauhelihataikinan jatkamiseen. Myssyfarmi on itse kehittänyt Hernerouheen vuonna 2011 kotimaiseksi vastineeksi tuodulle soijarouheelle. Tuote on käsin pakattu ja 100 % jäljitettävä. Tutustu myös Myssyfarmin Hulda-herneeseen. Myssyfarmin hernepihvit 2 dl hernerouhetta 2 dl ohrahiutaleita 6 dl kasvislientä 4 dl juuresraastetta 1 luomusipuli 2 rkl luomurypsiöljyä vuorisuolaa ja currya Kiehauta kasvisliemi ja lisää siihen hernerouhe ja ohrahiutaleet. Anna turvota 15 minuuttia. Lisää öljy, juuresraaste ja kuullotettu sipuli sekä mausteita maun mukaan. Muotoile pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.