Kuvaus
Monipuolinen täysrasvainen soijajauho. GMO vapaa ja gluteeniton. Soyolk soijajauho valmistetaan soijapavuista mitään lisäämättä ja mitään poistamatta. Ennen jauhamista pavut kuumennetaan höyryssä, jotta säilymistä haittaavat entsyymit tuhoutuvat. Täysrasvainen Soyolk kohottaa ruoan ravintoarvoa ja antaa täyteläisen maun. Se sisältää soijapapujen rasvan lisäksi runsaasti arvokasta kasvivalkuaista, jolla voidaan korvata eläinvalkuainen. Valmistettu soijasta, jota ei ole geenimanipuloitu. Käyttö Soyolkia voi lisätä esim. myslin joukkoon, kastikkeisiin ja käyttää leivonnassa. Pulla- ja murotaikinoissa voi osan vehnäjauhoista korvata soyolkilla. Siitä syntyy myös herkullisia gluteenittomia leivonnaisia.
Tuire Lehikoinen –
Hei! Kyseinen tuote EI OLE gluteeniton. Ohessa tuotekuvaus Reformin sivuilta:
Soyolk-soijajauho
Täysrasvainen Soyolk-soijajauho soveltuu ruoanlaittoon ja leivontaan, ja sitä voi lisätä myös puuron ja myslin joukkoon. Soyolk sisältää runsaasti arvokasta kasvivalkuaista, jolla voidaan korvata eläinvalkuainen. Soijaproteiini on monipuolisin kasvikunnan proteiini, se sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Soija on luontaisesti gluteeniton palkokasvi. Soyolk-soijajauho valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita.
GMO-vapaa.