Kuvaus
Urtekram Luomu Paahdettu Seesamiöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se soveltuu hyvin wok-ruokien valmistamiseen ja leivontaan. Pähkinäisen makunsa ansiosta seesamiöljy sopii erityisen hyvin aasialaistyyppisiin salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä kasvisten marinoimiseen. Vinkki Valmista aasialaistyyppistä suippokaalisalaattia. Raasta suippokaali mandoliiniraastimella. Paahda vaaleita seesaminsiemeniä pannulla kullanruskeiksi. Sekoita keskenään seesamiöljyä, limemehua, tuoretta inkivääriraastetta, valkosipulia, suolaa ja pippuria kastikkeeksi, kaada se suippokaaliraasteen joukkoon ja sekoita. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä. Helppoa, nopeaa ja herkullista.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.