Kuvaus
Urtekram Luomu Soijarouhe on vegaaninen vaihtoehto jauhelihalle. Valmistettu puhtaasti luomusoijapavuista. Soijapavut puristetaan mekaanisesti, jotta niistä saadaan erotettua öljy. Soijarouhe valmistetaan jäljelle jääneestä runsasproteiinisesta jauhosta. Soijarouhetta käytetään jauhelihan tavoin esim. jauhelihapullissa, -kastikkeissa ja -pihveissä. Halutessasi tummemman murekeruoan voit lisätä mureketaikinaan hieman soijakastiketta. Proteiinipitoisuudeltaan 100 g kuivattua soijarouhetta vastaa noin 230 g raakaa porsaan jauhelihaa. Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014 suosittelevat punaisen lihan ja lihavalmisteiden käytön vähentämistä, sekä kasviproteiinin lähteiden lisäämistä ruokavalioon. Soijaproteiini on lähes eläinkunnan proteiinin arvoista. Liotus 100 g soijarouhetta ja 1 dl kiehuvaa vettä/liemivalmistetta, annetaan vetäytyä 5 min. Pataruoat Lisää pataruokaan n. 10 min ennen kuin se on valmista.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.